Atriumhus – Efterværn og bosted

Behandlingsstederne Atriumhus er et bosted og efterværn på Sjælland for psykisk syge unge

Vores bosted er et hus fra 1927, der blev gennemrenoveret i 2008. I dag bruges som botilbud og efterværn for unge på Sjælland. Her er en tryg atmosfære med masser af hjerterum og plads til alle. Der er ca. 3000 m2 dejlig have, hvor man kan slappe af i de hyggelige kroge, nyde blomsterne og  se på det rislende springvand. Derudover er der en naturgrund på ca. 3000 m2.

Alle vores beboere har hver deres værelse samt et badeværelse, der deles mellem 2 eller 3 beboere. Man kan frit benytter alle vores fællesrum, som inkluderer opholdsstuer, stort køkken- alrum, pc-areal med internetadgang og diverse kreative værksteder, så der er rig mulighed for aktiviteter.

Bosted på Sjælland i rolige omgivelser

Vores bosted er beliggende i stille og rolige omgivelser med en dejlig udsigt lige udenfor Mørkøv på Sjælland. Mørkøv er en mindre stationsby, hvor man bl.a. kan finde diverse tøj- og dagligvarebutikker, spisesteder og restauranter, biograf, skole og efterskole, sportshaller samt større og mindre erhverv (hvor der er mulighed for erhvervspraktik). Vi ligger tæt på offentlig transport (bus og tog) samt diverse dagligdagsbutikker.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os