Opholdssted og efterværn for unge på Sjælland

Et hjem for unge som har brug for ekstra omsorg

Opholdsstedet Atriumhus er et hus fra 1927, der blev gennemrenoveret i 2008. Her er en tryg atmosfære med masser af hjerterum og plads til alle. Der er ca. 3000 m2 dejlig have, hvor man kan slappe af i de hyggelige kroge, nyde blomsterne og  se på det rislende springvand. Derudover er der en naturgrund på ca. 3000 m2.

Alle vores beboere har hver deres værelse samt et badeværelse, der deles mellem to eller tre beboere. Man kan frit benytte alle vores fællesrum, som inkluderer opholdsstuer, stort køkken- alrum, pc-areal med internetadgang og diverse kreative værksteder, så der er rig mulighed for aktiviteter.

Opholdssted på Sjælland i rolige omgivelser

Vores bosted og efterværn er beliggende i stille og rolige omgivelser med en dejlig udsigt lige udenfor Mørkøv på Sjælland. Mørkøv er en mindre stationsby, hvor man bl.a. kan finde diverse tøj- og dagligvarebutikker, spisesteder og restauranter, biograf, skole og efterskole, sportshaller samt større og mindre erhverv (hvor der er mulighed for erhvervspraktik). Vi ligger tæt på offentlig transport (bus og tog) samt diverse dagligdagsbutikker.

Se også mere om efterværn ved AH-slusen

I think therefore I am.

Rene Descartes

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os