Om os

Der er brug for høj faglighed, specialiserede ydelser og stor diversitet på tværs af sektorer, hvis vi skal skabe meningsfuld og virkningsfulde indsatser for mennesker i udsatte og psykisk sårbare positioner. Vi skal turde udfordre hinanden fagligt inden for det specialiserede socialområde. Vi skal sprænge rammerne for det, vi troede ikke var muligt.

Det var en af ambitionerne bag, at Atriumhus blev stiftet.  I dag er vi et stærkt engageret fagligt team bestående af Admin leder, pædagogisk leder, socialpædagoger, sygeplejerske, MA psyk, social- og sundhedsassistenter, pædagogmedhjælper, praktikanter og ejendomsassistent. Endvidere er der tilknyttet ekstern psykiater, psykolog, samt kostvejleder.

Høj faglighed og fokus på kompetenceopbygning

Medarbejdere på Atriumhus modtager løbende sagssupervision af den tilknyttede eksterne psykolog eller psykiater og personale- og samarbejdssupervision af psykolog.

Ledere og medarbejdere bliver fortløbende opdateret med ny viden på både interne og eksterne kurser og uddannelser. Samtlige medarbejdere deltager i vores modulopdelte miljøterapeutuddannelse, som er sammensat af lige dele teori og praksis.  Uddannelsesforløbet rummer en grundig præsentation og gennemgang af videnskabelige fagområder, som biologi, psykologi og sociale forhold med fokus på den miljøterapeutiske tilgang.

Man kan sige det, man har på hjertet – mød en af vores medarbejdere

Et trygt arbejdsmiljø giver trygge medarbejdere, arbejdsglæde og trivsel. Det vægter vi højt på Atriumhus.

Spørgsmål er altid gode, her er nogen af dem, vi ofte møder hos unge.

Ja, det får du. Hvis du har et hævekort bliver de sat ind på din konto hver fredag, ellers kan du få dem udbetalt hver mandag.

Ja, selvfølgelig. Medmindre andet er besluttet fra kommunens side, så laver vi aftaler med dine forældre. Weekendbesøg kan være fra fredag efter skole og frem til søndag kl. 17.30 – eller nogen gange måske også bare en enkelt overnatning. Det er noget, vi aftaler, så vi kan finde en løsning, der passer både til dig, men også dine forældre.

Ja, det må du gerne. Du skal bare lige aftale det med personalet, der er på arbejde, så vi er sikker på, at det passer godt ind den dag. Hvis der er mad nok, må din ven gerne blive og spise med.

I weekenden må du også gerne have en ven på overnatning, det skal også bare lige aftales.

Så længe du selv kan passe dit dyr, og det ikke generer andre, må du gerne have et lille husdyr f.eks. en hamster, kanin, marsvin eller lignende. Når du tager hjem til dine forældre i weekenden, eller når vi tager på længere ture, skal du have mulighed for at tage dit dyr med hjem. Du skal selv betale for dit dyr, også foder, bur, dyrlæge, osv.

Hvis du er gammel nok, eller har fået rygetilladelse fra dine forældre, må du godt ryge, når du bor her. Vi har lavet et fint lille rygeskur, så du ikke behøver stå ude i regnvejr.

Når du bor her, så får du tøjpenge. Det er lidt forskelligt, hvor meget man får, alt efter hvor gammel man er.

Ja, der er en del af de unge, der har cykel. Vi har lavet en cykelparkering, hvor man kan stille sin cykel, når man ikke bruger den.

Ja, som udgangspunkt må du gerne selv gå ud og gå ture og mødes med venner. Det er selvfølgelig lidt afhængig af, hvor gammel du er, om du selv kan tage toget, osv. Og så er det også noget, man aftaler med personalet.

Det er rigtigt, vi har to virkelig søde Islændere. To gange om ugen kommer vores rideterapeut, og så er man sammen med hende og strigler hestene, longerer dem eller kommer på en lille ridetur. Hvis man er god til at ride, kan man efter noget tid få et ridepas, og det betyder, at man selv må gå ud og ride på ridebanen med hestene.

Hvis man er meget glad for ridning, kan man også komme til ridning på en rideskole i nærheden.

Ja, vi går i svømmehallen én gang om ugen og også i fitnesscenter. Vi går også til badminton, og om sommeren laver vi tit ture til stranden eller til en sø i nærheden for at få en lille svømmetur.

Ja, vi tager på sommerferie. I år har vi f.eks. været i Slovenien, og om vinteren tager vi på skiferie. Næste gang skal vi til Sverige. Og nogle gange kan vi finde på at lave f.eks. en actiontur, hvor vi f.eks. rejser til Østrig og laver rafting, canyoning og andre sjove ting, der kræver, at man kan lide at bevæge sig og prøve lidt forskelligt.

Vil du være vores nye kollega?

Så kan det være, at det lige er dig, vi mangler i teamet

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os