Personale

For at sikre bred faglighed består vores personalegruppe af:

Admin leder, pædagogisk leder, pædagoger, sygeplejerske, MA psyk, social- og sundhedsassistenter, pædagogmedhjælper, praktikanter og ejendomsassistent.

Endvidere er der tilknyttet ekstern psykiater, psykolog, kranio-sakralterapeut/masseur/osteopat, samt kostvejleder.

Personalet modtager løbende sagssupervision af den tilknyttede eksterne psykolog eller psykiater og personale- og samarbejdssupervision af psykolog.

Personalet vil hele tiden blive opdateret med ny viden på både interne og eksterne kurser. Bl.a. har vi gennemført uddannelsen “Integrativ psykiatri – og medarbejdernes fagpersonlige træning og udvikling”.

Uddannelsen var tilrettelagt og skræddersyet til Atriumhus af psykologBjarne Kronborg og phd. Charlotte Lindevang. Uddannelsen sætter fokus på moderne psykiatri og mødet mellem hjælper og beboer. Forløbet var sammensat af lige dele teori og praksis. Forløbet var tilrettelagt ud fra konceptet om forholdet mellem ”væren og viden”, hvilket vil sige, at der på uddannelsesdagene var en vekselvirkning mellem at arbejde med udvikling af medarbejdernes viden og teoretiske forståelse, og udvikling af medarbejdernes kompetence i forhold til opmærksomhed, nærvær og refleksion. Uddannelsesforløbet rummede en grundig præsentation og gennemgang af ny integrativ viden fra de videnskabelige fagområder, som psykiatrien er sammensat af (biologi, psykologi, sociale forhold).

Desuden fik medarbejderne gennem praktiske metoder og øvelser  fornyet indsigt i egne (og gruppens) ressourcer, opbyggming af  nye redskaber i forhold til arbejdsopgaverne, herunder en øget relationel kontaktformåen.

Det miljøterapeutiske team har gennemført et 8 ugers MBSR forløb, hvilket har styrket den enkeltes mulighed for at håndtere svære eller stressende situationer og være nærværende i behandlingsarbejdet, samt kunne bruge nogle af afspændings- og nærværsteknikkerne i det miljøterapeutiske arbejde.

Der afholdes løbende miljøterapeutiske fagdage og kursusdage, hvor der er fokus på udviklingen af den miljøterapeutiske praksis på Atriumhus.

 

Friedrich

Forstander og pædagogisk leder
Socialpædagog, coach og mbsr instruktør. Behandlingsansvarlig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Christin

Administrations- og personalechef

Cand.ling.merc., coach

Lenette

Souschef og miljøterapeut

Sygeplejerske

Anette

Miljøterapeut

Socialpædagog og coach

Ann-Sofie

Miljøterapeut

Pædagog og Social- og sundhedsassistent

Asta

Miljøterapeut

Sygeplejerske

Heino

Miljøterapeut

Heidi

Miljøterapeut

Sygeplejerske

Laust

Miljøterapeut

Maria

Miljøterapeut

BA psyk

Mia

Miljøterapeut og AMU

Social- og sundhedsassistent

Nete

Miljøterapeut

Robin

Miljøterapeut

Social-og sundhedshjælper

IMG_8773 (2)

Tina

Bogholder og kostvejleder

Find os her

Nykøbingvej 13
4440 Mørkøv
Danmark

Tilmeld dig vores nyhedsbrev